Скъпи колеги,хрумна ми едно общо зето добро предложение,който е член на CLUB Alfa Romeo BULGARIA,с стикерен надпис на задната броня да е написано CLUB Alfa Romeo BULGARIA,ако има доста съгласни и по малко не съгласни няма да се осъществи тази моя идея,който има голямото желание да покаже че е член,аз бих го направил това съвсем скоро дори и да не стане за всички,БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложежние ВАЖНО!!! Всички да кажат с да или не
Collapse
X
-
аз пък имам по-добро предложение.защо не се хване някои пич дето му разбира главата от английски и да преведе мануалите за непросветените, срещу заплащане естествено
Comment
-
тази идея наистина е добре.......но бая от работатите могат да се прревеждаат и в интербет речициAlfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Comment
-
хора,какви печатания,отивате в едно рекламно стидио и ти го правят за има няма 10-15лв,не повече и мисля че цената е доста поносима ,не ми се жярва че тези пари ще Ви объркат работите нека да се жижда по пътищата кой е от клуба,идеята е напълно реализираща само мерак да иматеKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowskyпредложих го просто от загриженост към клуба да нарасне и да се види какво представлява CLUB Alfa Romeo BULGARIAИначе има и стикер само за членове на клуба,но немога да изровя сега снимка да го видиш
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Член на клуба е различно от член на форума.
Има си ред за приемане на нови членове от УС на юридическото ли це "Клуб Алфа Ромео България"
Но това не е проблем да си направиш стикер и да си го лепнеш на колата.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
разбира се че ще стана и член но си мислех че за този момент и така ще ме приемете но явно съм се объркал,в момента гледам да не затварям пари колкото и да са малко 60лв.,колкото до стикера на прозореца ко се вижда там,съвсем бегло ако некои се загледа,а на бронята ще изпъква,но щом Вие не го приемате като идея спираме до тъкKappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
Comment